Informació de devolució de pagaments COVID-19.

11-06-2020

La Piscina Municipal de Benissa informa a tots els usuaris dels cursos de natació, ioga i pilates, 

que donada la situació generada per la declaració de l'estat d'alarma pel Govern d'Espanya, per RD 463/2020 de 14 de Març amb la qual s'ha requerit l'anul·lació de les activitats programades, 

va a procedir-se a la devolució de la part proporcional dels cursos així com el pagament del trimestre per aquelles persones que havien renovat. Aquesta mesura es pren en base a les previsions d'alçament de l'estat d'alarma. 

 L'Ajuntament de Benissa realitzará la devolució d'ofici, acció aprovada dins del pla d'ajudes económiques del COVID-19, pels següents mitjans: 

 (en cas d'haver aportat alguna vegada el IBAN en algún tràmit de l'Ajuntament de Benissa, no serà necessari tornar a aportar-ho.) 


1. Si tens certificat digital, entra en la seu electrònica de l'Ajuntament punxant en el següent enllaç:

https://benissa.sedelectronica.es/?x=JrGPqR7etJcIj04-WmB6dgZO8kj-d0idGY5a80JzfWpSpWEU*RxVYRsA0CIEKwI1--Q2fwuni9zYUPWZg9LBVu1dbPCeYUPHWZdtv04pEdGnBLCdQDlLmiLPR536ZqrUcBVHyY6ytck 


2. Si NO tens certificat digital, descarrega la fulla de manteniment de tercers, que a continuació trobaràs, ompli-la i presenta-la en la recepció de la Piscina Municipal de Benissa.

https://www.ajbenissa.es/descargas-frecuentes 


 Si eres el pare/mare o tutor d'algun alumne recorda posar també el teu nom, cognom i DNI.

INFORMACIÓ

96 610 84 80

662 37 83 39

recepcionpiscina@ajbenissa.es

Costera del Povil S/N Benissa